Klippning

Hoppträning kommer i ett inlägg lite senare.

Lollo hade redan mockat (tack!) när vi kom dit så tog bara in och gav mat. Sedan red jag runt på banan en stund, hade bara grimma för det är långt i från ögat. Han var lite stel i vänsterfram så jag hoppas det in är något. Han tyckte det var läskigt när han hörde Erika tölta med sin häst på asfalten. Sen hände det inte så mycket. Han ska klippas på lördag klockan 2 med, gött. Erika klipper, jätteschysst av henne!  
 
Hade lite beslutsångest över hur han skulle klippas. Alternativen var hel, halv eller filtklippning. Men vi valde att köra en helklppning. Ska införskaffa ett stalltäcke med bara men han klara nog sig med bara utetäcket (200g) så länge.

                

Vi klipper som första fast utan padd under. Känns onödigt om han blir svettig och bara så det syns där. Kommer ju klia! Se om vi kan klippa halva ansiktet med nu när han har ett sår där med. Blir spännande haha!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Klipper alltid helklippning på min och utan att lämna något vid sadeln. Man märker ju ganska snabbt vilka hästar som är känsligare där sadeln ska ligga och då kan det dock vara bra med lite päls annars är det snyggare utan. Min ponny är väldigt lättfrusen av sig så hon går med 450-500 gr vintertäcke och snart lägger vi på stalltäcke under det. Allt är ju från häst till häst :) Fin design ni har flickor!

Svar: Tackar! :) Kikade på din blogg och undrar, går du på Sveriges Ridgymnasium? :D
Aleksandra Danielsson

2012-12-11 @ 18:23:01
URL: http://svanholts.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida




  • bloglovin


    RSS 2.0